Om Brandprojektering

Brandprojektering grundades 2017 genom en sammanslagning av tidigare Skaraborgs Brandkonsult och Alniemi Brandprojektering.

Alniemi Brandprojektering grundades 2014 av Alexander Alniemi och har sedan dess varit ett omtyckt företag bland kunderna i Västerås och Linköping tack vare personligt engagemang och stor kunskap.

Skaraborgs Brandkonsult bildades 2005 med bas i Skövde. Företagets styrka har från start varit personligt bemötande, flexibilitet och kunskapsbredd. Under senare år har en generationsväxling skett och företaget drivs vidare av Johan Steen, Robin Emanuelsson och Robin Tolonen.

Målet med sammanslagningen har varit att kunna erbjuda våra kunder en ännu bredare och djupare kompetens. Brandprojekterings ledord är personligt engagemang och hållbarhet. För oss är varje projekt unikt och vi arbetar för att hitta lösningar som är kostnadseffektiva och hållbara över tid samtidigt som vi erbjuder ett personligt engagemang till beställare och övriga teknikkonsulter för att uppnå bästa resultat.

Brandprojektering har för närvarande kontor i Skövde och Västerås men är verksamma i hela Sverige.

Brandprojektering är ett konsultföretag specialiserat på brandskydd och riskhantering och våra konsulter har lång erfarenhet av projektering av brandskydd i alla typer av byggnader.

Kontaktformulär

Skicka

Besöksadress Västerås: Lasse Färnlöfs Plats 1 | Besöksadress Skövde: Södra Metallvägen 2 | Besöksadress Linköping: Stora Torget 7

Copyright © Brandprojektering | Hemsida av HB